Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
Lijnen van Point-Virgule
Bamboo
Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur. Bamboe is immers een onuitputtelijke natuurlijke rijkdom waarvoor geen bomen hoeven te worden omgehakt. Bovendien is het harder dan de meeste tropische hardhoutsoorten. Bamboe beschadigt het mes niet, neemt nauwelijks vocht op en breekt bovendien zeer snel bacteriën af. Het ideale materiaal dus voor de keuken.
Barbecue
De Point-Virgule BarBcue reeks bestaat uit hoogwaardige barbecueaccessoires, allemaal getest en aangepast door Peter De Clercq, dé specialist als het op grillen en barbecue aankomt. Daarnaast bevat de Point-Virgule BarBcuereeks een assortiment heerlijke kruiden en marinades alsook enkele unieke smaakmakers!
Cocktail
Cocktails bereiden, velen claimen het te kunnen, weinigen beheersen waarlijk de kunst. Point-Virgule neemt daarom cocktailspecialist Manuel Wouters onder de arm voor een verfrissende cocktailcollectie met allerhande handige tools.
Gift
Gift by Point-Virgule is een verzameling van opvallende gadgets en leuke keukenaccessoires zoals peper- en zout sets, theekannen, mokken, sleutelhangers... Ideale ideetjes voor een liefdevol geschenk.
Italia
Ben je een ware fan van de Italiaanse keuken? Dan is deze lijn wat voor jou! Point-Virgule presenteert hier namelijk alle keukenaccesoires die je nodig hebt om heerlijke pasta te draaien en te bereiden, om pizza te bakken en te versnijden, en ga zo maar door... De collectie bevat zowel items in bamboo als in roestvrij staal. Ook een bijzondere keramieken pizzaplaat siert de reeks...
Living
De dienbladen uit de Point Virgule Living hebben een Scandinavisch geïnspireerd design en passen daardoor zowel in een klassieke als in een moderne omgeving.
Alle producten van Point-Virgule >>
Nieuwsberichten
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...
Oktober 2019
Een aangenaam ritueel en een manier van leven: koffie is al eeuwenlang een delicatesse. Koffieliefhebbers en -experts zweren bij bonen van hoge kwaliteit, exclusieve koffiemachines en automatische koffiezetapparaten.
lees meer...
September 2019
Boska eert met zijn Van Gogh collectie meesterschilder Vincent Van Gogh en dat is niet zo vreemd. Boska oprichter Willem Bos en Vincent Van Gogh hebben namelijk niet enkel hun Nederlandse nationaliteit gemeenschappelijk.
lees meer...
July 2019
De Nomad serie van Beka is niet alleen mooi om naar te kijken, de pannen zijn ook kwalitatief en duurzaam. Ze zijn gemaakt van plaatstaal: een materiaal dat bij hobbykoks al langer geprezen wordt om zijn culinaire kwaliteiten en perfecte warmtegeleiding. Dat wilden we zelf wel eens testen, en dus namen we de Nomad braadpan […]
lees meer...
June 2019
Het Quintana servies heeft een eenvoudige vorm met verticale boorden die de presentatie van jouw culinaire exploten pas echt tot hun recht gaan brengen.
lees meer...
June 2019
De Duitse Bauhausstijl bestaat honderd jaar. Ter gelegenheid daarvan brengt Alessi enkele iconische stukken uit hun collectie van Marianne Brandt en Helmut Schulz terug.
lees meer...
June 2019
Dagelijks bakken we vlees, vis, groenten, ... We kunnen dit lekkers dan ook maar beter op de best mogelijke manier klaarmaken en hiervoor is de juiste pan onmisbaar.
lees meer...
June 2019
Wanneer het weerbericht zomerse temperaturen aankondigt, dan begint de inspiratie op te borrelen om de zon aan tafel te brengen met frisse salades en exotische gerechten.
lees meer...