Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
KITCHEN >> Messensets >> Zwilling >> Pro S 2 delig 35611-001-0
Zwilling Pro S 2 delig 35611-001-0
PDF pagina
Productbeschrijving:

De tweedelige messenset van de serie Professional S by ZWILLING heeft een perfecte geometrie, zodat moeiteloos in alle hoeken kan worden gesneden. Door de twee delen van de set kunnen ze meerdere keren in de keuken worden gebruikt. Over het algemeen combineert de ZWILLING-set een hoogwaardige look met hoge scherpte en extreme hardheid.De messenset is gemaakt van hoogwaardig staal, dat is verbonden met een geklonken handvat. Speciale aandacht werd besteed aan naadloos vakmanschap, wat zorgt voor een optimale balans en veilige hantering. Het mes is afkomstig van de speciale ZWILLING-smelt en brengt een geschikte basis mee. Het bestaat uit een optimaal mengsel van chroom en koolstof. Door talrijke hardingsprocessen, zoals ijsharden, is de messenset snijbestendig, corrosiebestendig en flexibel.De overgang van het mes naar het handvat is voorzien van een bolster. Dit gewas beschermt handen tegen wegglijden van het handvat op het mes. Het handvat is meestal voorzien van drie klinknagels, die bijdragen aan de veilige balans. Het materiaal ligt goed in de hand en glinstert in rijk zwart. Met behulp van de continue Erls wordt een optimale balans gegarandeerd. Met de tweedelige messenset van ZWILLING is hoogwaardig snijwerk mogelijk, zonder veel kracht te gebruiken.
  • FRIODUR® ijsgehard mes voor extra lange meslevensduur en corrosieweerstand.

  • Speciaal roestvrij staal, speciale ZWILLING-smelt: deze messen zijn stabiel, corrosiebestendig en tegelijkertijd flexibel.

  • SIGMAFORGE®-messen - uit één stuk gesmeed

  • Verbindingsloze overgang tussen handvat en mes.

  • Ergonomisch plastic handvat met drie klinknagels Ontwerp: voor moeiteloos werken en veilig werken met het mes.Leveringsomvang : 1 spugen- en garnituurmes, 1 koksmes


Behoort tot de lijn :
PROFESSIONAL S
€ 149,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Gesmeed :
Lemmetlengte :13 cm, 20 cm
Materiaal handvat :Kunststof
Materiaal lemmet :Roestvrij staal (RVS)
Met chefmes :
Met klinknagels :
Aantal stuks :2 Stuks
Met garnituur mes :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...
Oktober 2019
Een aangenaam ritueel en een manier van leven: koffie is al eeuwenlang een delicatesse. Koffieliefhebbers en -experts zweren bij bonen van hoge kwaliteit, exclusieve koffiemachines en automatische koffiezetapparaten.
lees meer...
September 2019
Boska eert met zijn Van Gogh collectie meesterschilder Vincent Van Gogh en dat is niet zo vreemd. Boska oprichter Willem Bos en Vincent Van Gogh hebben namelijk niet enkel hun Nederlandse nationaliteit gemeenschappelijk.
lees meer...