Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
KITCHEN >> Olie en Azijn >> Point-Virgule >> Glazen oliefles met pipet 250ml
Point-Virgule Glazen oliefles met pipet 250ml
PDF pagina
Productbeschrijving:
Glazen Oliefles Met Pipet, 220ml

Glazen oliefles met pipet 250mlDit stijlvolle glazen olieflesje met pipet van Point-Virgule zorgt voor een elegant accent op uw tafel!   Inhoud: 220ml, pipet: 6ml  Vul op voorhand dit elegante glazen olieflesje met je beste olijfolie, sterk die aan met een takje rozemarijn , peper en zout. Vervolgens laat je met de pipet wat olie op het vlees en de groenten vloeien. Daarnaast gebruik je dit flesje tevens aan tafel, giet van die heerlijk olijfolie over je aardappel, dat smaakt!


Behoort tot de lijn :
KITCHEN
€ 9,95
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Materiaal :Glas
Vaatwasbestendig :
Nieuwsberichten
April 2020
Dit jaar vieren we Pasen net even anders en maken we het thuis gezellig.
lees meer...
April 2020
Bestek wordt dagelijks intensief gebruikt. Daarom is het van groot belang het bestek goed te onderhouden: zo kun je er langer van genieten!
lees meer...
March 2020
De nieuwe kleur Shell Pink van Le Creuset fascineert met een rustige kleurovergang van zacht roze naar een bijna witte kleur.
lees meer...
March 2020
Schott Zwiesel spreidt opnieuw zijn innovatieve vaardigheden tentoon. Fortune, Prizma, Vervino,...
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...