Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
KITCHEN >> Olie en Azijn >> Point-Virgule >> Glazen oliefles met pipet 250ml
Point-Virgule Glazen oliefles met pipet 250ml
PDF pagina
Productbeschrijving:
Glazen Oliefles Met Pipet, 220ml

Glazen oliefles met pipet 250mlDit stijlvolle glazen olieflesje met pipet van Point-Virgule zorgt voor een elegant accent op uw tafel!   Inhoud: 220ml, pipet: 6ml  Vul op voorhand dit elegante glazen olieflesje met je beste olijfolie, sterk die aan met een takje rozemarijn , peper en zout. Vervolgens laat je met de pipet wat olie op het vlees en de groenten vloeien. Daarnaast gebruik je dit flesje tevens aan tafel, giet van die heerlijk olijfolie over je aardappel, dat smaakt!


Behoort tot de lijn :
KITCHEN
€ 9,95
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Materiaal :Glas
Vaatwasbestendig :
Nieuwsberichten
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...
Oktober 2019
Een aangenaam ritueel en een manier van leven: koffie is al eeuwenlang een delicatesse. Koffieliefhebbers en -experts zweren bij bonen van hoge kwaliteit, exclusieve koffiemachines en automatische koffiezetapparaten.
lees meer...
September 2019
Boska eert met zijn Van Gogh collectie meesterschilder Vincent Van Gogh en dat is niet zo vreemd. Boska oprichter Willem Bos en Vincent Van Gogh hebben namelijk niet enkel hun Nederlandse nationaliteit gemeenschappelijk.
lees meer...
July 2019
De Nomad serie van Beka is niet alleen mooi om naar te kijken, de pannen zijn ook kwalitatief en duurzaam. Ze zijn gemaakt van plaatstaal: een materiaal dat bij hobbykoks al langer geprezen wordt om zijn culinaire kwaliteiten en perfecte warmtegeleiding. Dat wilden we zelf wel eens testen, en dus namen we de Nomad braadpan […]
lees meer...