Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
HOME & LIVING >> Vazen >> Alessi >> Barkvase Vaas Zwart
Alessi Barkvase Vaas Zwart
PDF pagina
Productbeschrijving:

BARKVASE,Flower vase black‘Barkvase’ toont je bloemen in hun natuurlijke omgeving. De cilindervorm van de vaas doet denken aan een boomstam, omhuld door een onregelmatige boomschors. Door er bloemen in te plaatsen maak je er een poëtisch object van, een kleine levensboom. De buitenkant is van staal, terwijl de binnenkant een glazen container bevat.De collectie ‘Bark’ is het ultieme voorbeeld van de vakkennis van Alessi. Het eerste ontwerp in de reeks was de schaal die in 2015 werd geïntroduceerd. Ontwerpers Michel Boucquillon en Donia Maaoui vonden inspiratie in hun woonplaats, Casa Boucquillon in het zuiderse Toscane: een plaats om te experimenteren, te mediteren en te werken. Een plek ook waar je je één voelt met de natuur. Het geperforeerde patroon van ‘Bark’ doet denken aan de bomen die het huis omringen en waar het koppel dagelijks op uitkijkt. De collectie is dan ook, qua vorm en functie, voortdurend in dialoog én in harmonie met de natuur.


Behoort tot de lijn :
BARKVASE
€ 105,-
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...
Oktober 2019
Een aangenaam ritueel en een manier van leven: koffie is al eeuwenlang een delicatesse. Koffieliefhebbers en -experts zweren bij bonen van hoge kwaliteit, exclusieve koffiemachines en automatische koffiezetapparaten.
lees meer...
September 2019
Boska eert met zijn Van Gogh collectie meesterschilder Vincent Van Gogh en dat is niet zo vreemd. Boska oprichter Willem Bos en Vincent Van Gogh hebben namelijk niet enkel hun Nederlandse nationaliteit gemeenschappelijk.
lees meer...