Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
KITCHEN >> Citruspersen >> Point-Virgule >> Citruspers uit bamboevezel saliegroen 290ml
Point-Virgule Citruspers uit bamboevezel saliegroen 290ml
PDF pagina
Productbeschrijving:

citruspers uit bamboevezel saliegroen 290mlGeniet van een glaasje vers geperst sinaasappelsap dankzij deze citruspers uit bamboevezel van Point-Virgule. Geen grote lompe citruspersen op jouw keukenkast. Deze citruspers neemt niet alleen weinig plaats in, hij ziet er nog leuk uit ook. Je kan tot 290ml sap persen, de ideale hoeveelheid voor een gezonde start van jouw dag.De citruspers is gemaakt uit duurzaam bamboevezel en kan je gewoon in de vaatwasser plaatsen.Afmeting: ø 10.5cm H 12.5cmDe bamboevezelcollectie van Point-Virgule is gemaakt uit een samenstelling van bamboevezel en maïs, versterkt met melaminehars.Bamboevezel is een natuurlijk materiaal waar geen bomen voor worden gekapt. Bamboe kan meer dan één meter per dag groeien en is daarom 's werelds snelst groeiende plant. Om schade aan de moederplant te voorkomen, worden alleen de zijtakken van de plant gebruikt voor de bamboevezels.De producten uit bamboevezel kunnen temperaturen van -20°C tot 70°C verdragen en dit maximum 2 uur lang. Ze mogen niet gebruikt worden in de oven of magnetron maar zijn wel diepvriesbestendig.We raden aan om de producten voor het eerste gebruiken even met de hand af te wassen. Daarna kunnen ze eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd.De bamboevezelproducten zijn volledige BPA- en ftalatenvrij.


Behoort tot de lijn :
BAMBOOFIBER
€ 5,95
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afneembaar sapreservoir :
Druppelstop :
Inhoud :290 ml
Kleur :Groen
Materiaal :Bamboe
Met schenktuit :
Pulpselector :
Rechtstreeks in glas :
Vaatwasbestendig :
Vaatwasbestendige onderdelen :
Elektrisch :
Bediening met hendel :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
April 2020
Dit jaar vieren we Pasen net even anders en maken we het thuis gezellig.
lees meer...
April 2020
Bestek wordt dagelijks intensief gebruikt. Daarom is het van groot belang het bestek goed te onderhouden: zo kun je er langer van genieten!
lees meer...
March 2020
De nieuwe kleur Shell Pink van Le Creuset fascineert met een rustige kleurovergang van zacht roze naar een bijna witte kleur.
lees meer...
March 2020
Schott Zwiesel spreidt opnieuw zijn innovatieve vaardigheden tentoon. Fortune, Prizma, Vervino,...
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...