Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
TABLE >> Glazensets >> Schott Zwiesel >> 2310697000
Schott Zwiesel 2310697000
PDF pagina
(Wijn)glazenset 'Vina' uit Tritan®kristalglas
Eenvoudige vormen, daaraan kan je de reeks 'Vina' het allerbest herkennen. De glazen zijn mede hierdoor ideaal voor thuis of voor het gebruik in restaurants of hotels. Ze passen in elke type vaatwasser door hun standaardformaat en de grondstof waaruit ze gemaakt zijn, Tritan®kristalglas, maakt hen buitengewoon hard, zuiver, breukvast en vaatwasserbestendig. Tritan®kristalglas is een nieuw type kristalglas, dat werd bekomen door dankzij het gebruik van andere grondstoffen en het toepassen van andere productiemethoden. Set bestaande uit 12 wittewijnglazen, 12 rodewijnglazen, 12 waterglazen en 12 champagneglazen. Haal je er graag nog meer specifieke wijnglazen bij, dan kan dit met deze reeks, die bestaat uit 8 verschillende glazen.
Behoort tot de lijn :
VINA
  € 504,-
 (Promo tot 31/12/2019)
vergelijk  vergelijk
In de kijker
Eigenschappen:
Aantal stuks :48 delig
Nieuwsberichten
February 2019
Onlangs lanceerde Alessi maar liefst 3 collecties om smaakvol mee aan tafel te schuiven. Om te beginnen Texture & Colors van designer Jasper Morrison, de nieuwe release in het Extra Ordinary Metal concept.
lees meer...
Januari 2019
De Cosy & Trendy 'Authentic Cook' lijn heeft zijn naam zeker niet gestolen. De ouderwetse duurzaamheid in een hedendaags jasje!
lees meer...
Januari 2019
Professionele chef-koks en amateurkoks over de hele wereld waarderen het innovatieve messengamma van Zwilling.
lees meer...
Januari 2019
Food à porter is een stijlvolle lunchbox ontworpen door designer Sakura Adachi voor Alessi. De lunchbox heeft een tweeledig karakter. Enerzijds is het geïnspireerd op de Japanse bento box, anderzijds is het een modeaccessoire. Food à porter is na de Plissé waterkoker van Michele De Lucchi het tweede product met mode als insteek binnen de […]
lees meer...
December 2018
Grote cheese-lover? Snij en serveer de heerlijkste kazen op de handige Party Cheese Board van Boska met magneetstrip. Met de bijgeleverde kaasmessen krijg je elke kaas klein!
lees meer...
December 2018
Alessi heeft de handen ineen geslagen met Patricia Urquiola. Samen met deze bekende designer heeft Alessi een potten- en pannencollectie ontwikkeld met een veelzijdige culturele achtergrond genaamd Edo. De collectie bestaat uit 16 stuks waaronder diverse maten koeken- en steelpannen, een wok- en grillpan en een kan om melk in te koken. Een clash aan culturen […]
lees meer...
December 2018
Niets is fijner tijdens de maand december dan met de hele familie samen rond de tafel te zitten. Dankzij de Blini pannenkoekenpan van Beka maak je een uitgebreid ontbijtje op zondag extra magisch!
lees meer...