Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
TABLE >> Theekopjes >> Cosy & Trendy >> THEEGLAS 40CL DUBBELWANDING RVS FILTER
Cosy & Trendy THEEGLAS 40CL DUBBELWANDING RVS FILTER
PDF pagina
Productbeschrijving:
DUBBELWANDIG THEEGLAS
De dubbele wand van dit theeglas ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook uitstekende isolerende eigenschappen. Het extra laagje lucht zorgt ervoor dat warmte en koude heel goed bewaard blijven. Het resultaat: uw thee blijft langer warm terwijl de buitenkant van het glas koel blijft. Inclusief filter voor losse thee.
Geschikt voor de vaatwasser
Glas

THEEGLAS 40CL DUBBELWANDING RVS FILTER
€ 13,49
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...
Oktober 2019
Een aangenaam ritueel en een manier van leven: koffie is al eeuwenlang een delicatesse. Koffieliefhebbers en -experts zweren bij bonen van hoge kwaliteit, exclusieve koffiemachines en automatische koffiezetapparaten.
lees meer...
September 2019
Boska eert met zijn Van Gogh collectie meesterschilder Vincent Van Gogh en dat is niet zo vreemd. Boska oprichter Willem Bos en Vincent Van Gogh hebben namelijk niet enkel hun Nederlandse nationaliteit gemeenschappelijk.
lees meer...
July 2019
De Nomad serie van Beka is niet alleen mooi om naar te kijken, de pannen zijn ook kwalitatief en duurzaam. Ze zijn gemaakt van plaatstaal: een materiaal dat bij hobbykoks al langer geprezen wordt om zijn culinaire kwaliteiten en perfecte warmtegeleiding. Dat wilden we zelf wel eens testen, en dus namen we de Nomad braadpan […]
lees meer...