Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
HUISHOUD >> Opstapjes/ladders >> Cosy & Trendy >> OPSTAPJE-KRUK OP 3 WIELEN 3ASS ZWART-WIT
Cosy & Trendy OPSTAPJE-KRUK OP 3 WIELEN 3ASS ZWART-WIT
PDF pagina
Productbeschrijving:
opstapkruk
Dit product is een graag geziene gast in vele winkels maar ook bij u thuis. Geen problemen meer om aan de bovenste planken te raken. De induwbare wielen zorgen er voor dat het krukje gemakkelijk van de ene plaats naar de andere kan verrollen en toch stabiel blijft, als er iemand op gaat staan. De antisliprand onderaan en het slipvaste profiel op het
standvlak versterken enkel maar de stabiliteit. U kan de kruk uiteraard eveneens gebruiken om te zitten en zo de rug te sparen als u net in de onderste rekken moet zijn. De robuuste vormgeving garandeert een lange levensduur.


OPSTAPJE-KRUK OP 3 WIELEN 3ASS ZWART-WIT
€ 51,49
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...
Oktober 2019
Een aangenaam ritueel en een manier van leven: koffie is al eeuwenlang een delicatesse. Koffieliefhebbers en -experts zweren bij bonen van hoge kwaliteit, exclusieve koffiemachines en automatische koffiezetapparaten.
lees meer...
September 2019
Boska eert met zijn Van Gogh collectie meesterschilder Vincent Van Gogh en dat is niet zo vreemd. Boska oprichter Willem Bos en Vincent Van Gogh hebben namelijk niet enkel hun Nederlandse nationaliteit gemeenschappelijk.
lees meer...
July 2019
De Nomad serie van Beka is niet alleen mooi om naar te kijken, de pannen zijn ook kwalitatief en duurzaam. Ze zijn gemaakt van plaatstaal: een materiaal dat bij hobbykoks al langer geprezen wordt om zijn culinaire kwaliteiten en perfecte warmtegeleiding. Dat wilden we zelf wel eens testen, en dus namen we de Nomad braadpan […]
lees meer...