Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
KITCHEN >> Messensets >> Zwilling >> Pro 2 delig 38430-003-0
Zwilling Pro 2 delig 38430-003-0
PDF pagina
Productbeschrijving:

De goede kwaliteit en hoge functionaliteit van de ZWILLING® Pro 2-delige messenset wordt gewaardeerd door professionele koks uit de hele wereld. De hoogwaardige snijgereedschappen overtuigen door een succesvolle combinatie van traditionele optica, innovatieve technologie en hoog comfort. De SIGMAFORGE®-messen, die zijn gesmeed uit een enkel stuk hoogwaardig staal, dragen hier ook aan bij. Ze worden vervolgens gehard en extra geraffineerd, zodat ze bijzonder corrosiebestendig en scherpkantig worden. Het mes van ZWILLING combineert de beste eigenschappen van Europese en Aziatische snijkunst.Het hak- en garneermes in de messenset presenteert zich met zijn slanke blad benadrukt licht en veelzijdig. Het is ideaal voor het plukken van vlees, maar ook voor het schillen en voorbereiden van fruit en groenten. Met het santokumes met zijn brede, scherpe mes ook inbegrepen, zijn Aziatische gerechten bijzonder goed voor je. De gepolijste wate van het mes bereikt zijn typische scherpte dankzij een speciale trigger en mag alleen worden geslepen met een wetsteen. Ergonomisch gevormd, houden de ABS kunststof handgrepen goed in de hand en verminderen zo het risico van wegglijden met uw vingers. Met de 2-delige messenset uit de ZWILLING® Pro-serie, kunt u uw keuken op een professionele en veelzijdige manier uitrusten.
  • FRIODUR® ijsgehard mes voor extra lange levensduur van het blad en corrosiebestendigheid.

  • Speciaal roestvrij staal, speciale ZWILLING smelt: deze messen zijn stabiel, corrosiebestendig en flexibel tegelijkertijd.

  • SIGMAFORGE®-messen - gesmeed uit één stuk

  • V-Edge Trigger: de tweestaps-V-Edge-trigger voegt een langdurige scherpte toe voor een consistent hoge en nauwkeurige snijprestaties.

  • Ergonomische kunststof handgreep met drie klinknagels. Ontwerp: voor moeiteloos en veilig werken met het mes.Leveringsomvang : 1 spuw- en garnituurmes, 1 Santokumes


Behoort tot de lijn :
ZWILLING PRO
€ 154,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Gesmeed :
Lemmetlengte :10 cm, 18 cm
Materiaal handvat :Kunststof
Materiaal lemmet :Roestvrij staal (RVS)
Met klinknagels :
Met santokumes :
Aantal stuks :2 Stuks
Met garnituur mes :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
April 2020
Dit jaar vieren we Pasen net even anders en maken we het thuis gezellig.
lees meer...
April 2020
Bestek wordt dagelijks intensief gebruikt. Daarom is het van groot belang het bestek goed te onderhouden: zo kun je er langer van genieten!
lees meer...
March 2020
De nieuwe kleur Shell Pink van Le Creuset fascineert met een rustige kleurovergang van zacht roze naar een bijna witte kleur.
lees meer...
March 2020
Schott Zwiesel spreidt opnieuw zijn innovatieve vaardigheden tentoon. Fortune, Prizma, Vervino,...
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...