Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
KITCHEN >> Messensets >> Zwilling >> Pro 3 delig 38430-004-0
Zwilling Pro 3 delig 38430-004-0
PDF pagina
Productbeschrijving:

Met de 3-delige messenset uit de ZWILLING® Pro-serie bent u voorbereid op bijna alle snijwerkzaamheden in de keuken. De set bestaat uit een hak- en garneermes, een vleesmes en een koksmes. Het hak- en garneermes heeft een smal lemmet van 10 cm lang. Omdat het veelzijdig is en goed geschikt is voor het serveren van groente en fruit, wordt het ook een kantoormes genoemd. Als je vlees wilt spugen, presteert het ook goed. Het dunne mes van het vleesmes meet 20 cm. Het snijdt zowel rauw als gekookt vlees. Het koksmes heeft een breed mes van 20 cm lang. Het maakt veel snijtechnieken mogelijk, zoals het fijn hakken van groenten of de Wiegeschnitt voor kruiden.De messen van de ZWILLING® Pro-serie imponeren met hun precisie en functionaliteit. Het blad is uit één stuk nauwkeurig gesmeed. Het bestaat uit een speciaal staal, dat de gewenste combinatie van corrosieweerstand en hardheid biedt. Het handvat is ergonomisch gevormd. Drie zichtbare klinknagels houden de handvatten gemaakt van stevig plastic op het verlengde mes in de hendel, de Erl. De gewichtsverdeling tussen de hendel en het mes is goed uitgebalanceerd. De 3-delige messenset geeft u het plezier van creatief koken en het bereiden van veelzijdige gerechten.
  • FRIODUR® ijsgehard mes voor extra lange levensduur van het blad en corrosiebestendigheid.

  • Speciaal roestvrij staal, speciale ZWILLING smelt: deze messen zijn stabiel, corrosiebestendig en flexibel tegelijkertijd.

  • SIGMAFORGE®-messen - gesmeed uit één stuk

  • V-Edge Trigger: de tweestaps-V-Edge-trigger voegt een langdurige scherpte toe voor een consistent hoge en nauwkeurige snijprestaties.

  • Ergonomische kunststof handgreep met drie klinknagels. Ontwerp: voor moeiteloos en veilig werken met het mes.Leveringsomvang : 1 spuw- en garnituurmes, 1 vleesmes, 1 koksmes


Behoort tot de lijn :
ZWILLING PRO
€ 144,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Met vleesmes :
Gesmeed :
Lemmetlengte :10 cm, 20 cm
Materiaal handvat :Kunststof
Materiaal lemmet :Roestvrij staal (RVS)
Met chefmes :
Met klinknagels :
Aantal stuks :3
Met garnituur mes :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
May 2019
We kunnen er de laatste tijd niet naast kijken. Dé trendkleuren voor dit jaar zijn zwart, zwart en… zwart.
lees meer...