Parkstraat 22 8730 Beernem
+32 (0)50 78 83 12
KITCHEN >> Messensets >> Zwilling >> Pro 3 delig 38430-004-0
Zwilling Pro 3 delig 38430-004-0
PDF pagina
Productbeschrijving:

Met de 3-delige messenset uit de ZWILLING® Pro-serie bent u voorbereid op bijna alle snijwerkzaamheden in de keuken. De set bestaat uit een hak- en garneermes, een vleesmes en een koksmes. Het hak- en garneermes heeft een smal lemmet van 10 cm lang. Omdat het veelzijdig is en goed geschikt is voor het serveren van groente en fruit, wordt het ook een kantoormes genoemd. Als je vlees wilt spugen, presteert het ook goed. Het dunne mes van het vleesmes meet 20 cm. Het snijdt zowel rauw als gekookt vlees. Het koksmes heeft een breed mes van 20 cm lang. Het maakt veel snijtechnieken mogelijk, zoals het fijn hakken van groenten of de Wiegeschnitt voor kruiden.De messen van de ZWILLING® Pro-serie imponeren met hun precisie en functionaliteit. Het blad is uit één stuk nauwkeurig gesmeed. Het bestaat uit een speciaal staal, dat de gewenste combinatie van corrosieweerstand en hardheid biedt. Het handvat is ergonomisch gevormd. Drie zichtbare klinknagels houden de handvatten gemaakt van stevig plastic op het verlengde mes in de hendel, de Erl. De gewichtsverdeling tussen de hendel en het mes is goed uitgebalanceerd. De 3-delige messenset geeft u het plezier van creatief koken en het bereiden van veelzijdige gerechten.
  • FRIODUR® ijsgehard mes voor extra lange levensduur van het blad en corrosiebestendigheid.

  • Speciaal roestvrij staal, speciale ZWILLING smelt: deze messen zijn stabiel, corrosiebestendig en flexibel tegelijkertijd.

  • SIGMAFORGE®-messen - gesmeed uit één stuk

  • V-Edge Trigger: de tweestaps-V-Edge-trigger voegt een langdurige scherpte toe voor een consistent hoge en nauwkeurige snijprestaties.

  • Ergonomische kunststof handgreep met drie klinknagels. Ontwerp: voor moeiteloos en veilig werken met het mes.Leveringsomvang : 1 spuw- en garnituurmes, 1 vleesmes, 1 koksmes


Behoort tot de lijn :
ZWILLING PRO
€ 144,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Met vleesmes :
Gesmeed :
Lemmetlengte :10 cm, 20 cm
Materiaal handvat :Kunststof
Materiaal lemmet :Roestvrij staal (RVS)
Met chefmes :
Met klinknagels :
Aantal stuks :3 Stuks
Met garnituur mes :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
November 2019
De nieuwe braadpan Oblong van Le Creuset is een geslaagde kruising tussen een ovenschaal en braadpan.
lees meer...
Oktober 2019
Een aangenaam ritueel en een manier van leven: koffie is al eeuwenlang een delicatesse. Koffieliefhebbers en -experts zweren bij bonen van hoge kwaliteit, exclusieve koffiemachines en automatische koffiezetapparaten.
lees meer...
September 2019
Boska eert met zijn Van Gogh collectie meesterschilder Vincent Van Gogh en dat is niet zo vreemd. Boska oprichter Willem Bos en Vincent Van Gogh hebben namelijk niet enkel hun Nederlandse nationaliteit gemeenschappelijk.
lees meer...